AUTÓPÁLYADIJAK Horvátország

Horvátország, Autópályadíj-kalkulátor

Honnan:  Hova:  Kategória:  ?
Katt a térképen honnan majd hova!

Frissített árak és kapuk: 2018. 6. 17.

A járművek besorolása a horvátországi autópályák rendszerén.

Ia. kategória - Motorkerékpárok, triciklik és négykerekű motorkerékpárok.

I. kategória - Két tengellyel rendelkező járművek, melyek magassága nem haladja meg az 1,9 métert.

II. kategória - a) Két tengellyel rendelkező járművek, melyek magassága meghaladja az 1,9 métert, és a megengedett legnagyobb össztömeg maximum 3,500 kg. b) Két gépjármű, 1,90 m alatt, pótkocsival, függetlenül a tengelyek számától és a pótkocsi magasságától.

III. kategória - a) Két vagy három tengelyes járművek, melyeknek a megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot. b) Két tengelyes járművek, melyeknek a megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot, egytengelyes pótkocsival c) II a) gépjármüvek, pótkocsival függetlenül a pótkocsi tengelyeinek számától.

IV. kategória - a) négy vagy több tengelyes gépjárművek, amelyek legnagyobb megengedett össztömege meghaladja a 3500 kg-ot; b) két vagy három tengellyel rendelkező járművek, melyeknek a megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot két vagy háromtengelyes pótkocsival c) Háromtengelyes gépjármű, amelynek megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3500 kg-ot, pótkocsival, függetlenül a pótkocsi tengelyeinek számától.

- A megjelenített árak a HAC.HR adatain alapszanak és naprakészek. Ha hibát talál kérem az info@tollfee.eu-n jelezze!
- Frissítés dátuma: 2018. 6. 17.
- A program tartalmazza a teljes horvát autópálya-hálózat díjja mellett az Učka alagút, a Rijeka Rupa, a Krk-híd és a Sveti Ilija alagút díjját.
- Az autópánya kijáratánál kell fizetni.
- Érdemes a bankkártyás fizetést választani.
- Tobábbi információk a Horvát Autópálya Kft. hivatalos honlapján érhető el:HAC.HR